Kerja Jawatan Kosong

Gagi :
Anda mendapat RM3 dari setiap iklan yang anda pos. Syarikat Foodper akan bank in rm30 ke akaun bank anda selepas anda pos 10 iklan. Anda boleh pos iklan di :
1) Dinding Facebook anda
2) Moment Wechat anda
3) Instagram anda
4) Kumpulan Facebook yang mempunyai sebanyak 30,000 ahli. Anda boleh mencari kumpulan Facebook dengan perkataan "kerja dari rumah" atau "kerja sampingan" atau "part-time job. Contoh di gambar bawah:


Langkah-langkah berkerja:
1) Muat turun gambar di bawah:

2) Muat naik gambar itu ke dinding Facebook / Wechat moment / instagram anda.
3) Tulis keterangan gambar: Aplikasi baru membolehkan anda mendapat rm19,000 sebulan, sila hubungi saya jika anda berminat.
4) ambil gambar di iklan anda dan hantarkan gambar itu dan website link atau nama fb group itu kepada kami dihttps://www.facebook.com/Foodper-381218166118242
5) Selepas anda menghantar 10 gambar dan 10 website links atau nama fb group kepada kami, kemudian anda berikan nombor akaun bank anda kepada kami, maka kami akan bank in RM30 ke akaun bank anda.

Terma & Syarat:
1) Anda akan mendapat gaji lagi dari syarikat Foodper SETIAP MINGGU apabila anda ulangi mengepos iklan tersebut ke laman web yang sama. Jangan ulangi pos iklan SETIAP HARI, kerana ia dianggap sebagai spam. Hanya boleh ulangi pos 1 kali SETIAP MINGGU.
2) Anda tidak boleh mendaftar akaun Facebook Wechat Instagram baru yang palsu untuk mengepos iklan. Anda mesti menggunakan akaun betul-betul anda untuk mengepos iklan, dan akaun anda mesti mempunyai sekurang-kurangnya 500 kawan-kawan.
3) Jika anda mengepos iklan ke facebook group, facebook group itu mesti ada lebih dari 30,000 members.
4) Maksimum anda boleh mendapat RM30 seminggu dari kerja ini. Anda mendapat rm30 setiap minggu jika anda mengepos iklan semula ke 10 laman web setiap minggu.
Selepas anda memuat naik gambar iklan di Kerja Pertama tadi. Kemudian ramai orang akan beri komen "Sila pm maklumat kerja". Kemudian anda mesti membalas komen mereka. Syarikat Foodper membayar anda RM1 / orang yang anda balas komen. Contohnya, anda membalas komen 100 orang setiap minggu, jadi syarikat Foodper akan membayar rm100 kepada anda.

Gaji:
Anda boleh mendapat 2 jenis gaji dari pekerjaan ini.
Gaji 1 : Syarikat Foodper membayar RM100 kepada anda apabila anda membalas komen 100 orang.
Gaji 2 : Jika 10 orang dari 100 orang mendaftar akaun dan mereka bermula menjual makanan. Mereka setiap hari menjual makanan RM200. Jadi anda mendapat 10 orang x RM200 jualan makanan x 5% komisen x 7 hari = RM700. Syarikat Foodper akan membayar RM700 kepada anda setiap minggu. Gaji ini adalah pendapatan pasif anda! 10 penjual makanan ini menjual makanan setiap minggu secara berterusan, dan anda memperoleh RM700 setiap minggu secara berterusan juga.

8 Langkah-langka untuk berkerja :
1) Apabila orang memberi komen "Sila pm maklumat kerja", maka anda hanya perlu menyalin ayat di bawah kepada mereka :
Anda mahu saya terangkan maklumat kerja dalam bahasa Inggeris atau Cina atau Melayu?

2) Selepas dia menjawab soalan di atas, maka anda memilih bahasa yang dia mahu. Cara pilih bahasa diterang di gambar bawah :

Kemudian anda salin ayat-ayat di bawah kepada dia:
Saya memperkenalkan syarikat Foodper dahulu ok?
Grab menjadikan semua kereta menjadi teksi.
Foodper menjadikan semua rumah menjadi restoran.
Contohnya, jika ibu anda memasak di rumah setiap hari, anda hanya perlu mengambil gambar pada makanan tersebut dan memuat naik gambar makanan tersebut ke laman web foodper.com, maka semua orang yang berdekatan akan pergi ke rumah anda untuk mengambil makanan dan membayar wang tunai kepada anda.
Syarikat Foodper memberi anda 3 pendapatan :
Kerja pertama: Iklan Pos (RM30 gaji mingguan ).
Kerja ke-2: Balas Komen Pelanggan (RM800 gaji mingguan).
Kerja ke-3: Jual makanan di rumah anda (RM700 gaji mingguan).
Jumlah gaji = RM1530 gaji seminggu. Jadi gaji sebulan ialah RM6120.

Kita tak patut bekerja selama-lamanya, kita patut mencari cara untuk mendapat kebebasan kewangan. Sekarang Anda boleh mendapat pendapatan PASIF daripada Kerja ke-2 untuk mendapat kebebasan kewangan. Apabila ibu anda dan anda berhenti bekerja, kedua-dua anda masih memperoleh pendapatan setiap bulan secara berterusan. Anda dapat cari 10 penjual makanan semingu, oleh itu sebulan mendapat 40 penjual makanan x RM200 jualan x 5% komisyen x 30 hari = RM12,000 Pendapatan pasif bulanan. 40 penjual makanan tersebut menjual makanan setiap bulan secara berterusan, dan anda mendapatkan RM12,000 setiap bulan secara berterusan juga. Sila beritahu saya jika anda berminat kerja ini, lalu saya akan mengajar anda bagaimana bermula berkerja.


3) Selepas dia menjawab soalan di atas, lalu anda mengikuti gambar di bawah untuk menyalin link afiliasi anda kepada dia :

4) Selepas anda menghantar link afiliasi anda kepadanya, maka anda menyalin ayat di bawah kepada dia:
Sila daftar akaun baru dari link afiliasi saya di atas. Selepas siap daftar, sila beritahu saya, lalu saya akan mengajar anda bagaimana untuk barmula kerja.

5) Selepas dia siap daftar akaun, lalu anda menyalin ayat di bawah kepada dia :
Untuk bermula kerja, sila ikuti langkah arahan di halaman ini: https://www.foodper.com/job-vacancy-malay/

6) Ambil gambar pada mesej pertama dan mesej terakhir yang anda hantar kepadanya. Gambar mesti mempunyai tarikh dan masa. Contoh gambar di bawah:


7) Kemudian hantar 2 gambar tersebut kepada kami di https://www.facebook.com/Foodper-381218166118242

8) Selepas anda menghantar 100 gambar-gambar kepada kami, lalu anda memberikan nombor akaun bank anda kepada kami. Kami akan bank in RM50 ke akaun bank anda.

Terma dan syarat :
1) Jika Syarikat Foodper mendapati anda menipu dengan membuat akaun palsu untuk membalas mesej, maka akaun anda akan dibatalkan.
Adakah anda ingin membuka sebuah restoran tetapi tiada wang?
Membuka restoran berisiko. Jika tiada pelanggan dan anda akan rugi wang.
Syarikat Foodper membantu anda sekarang. Sekarang anda boleh menjual makanan di https://www.foodper.com.

Bimbang keselamatan? Jangan risau, anda boleh serahkan makanan kepada pelanggan dan dapatkan wang tunai dari pelanggan apabila pintu rumah anda dikunci.


Gaji
Apabila anda menjual makanan di www.foodper.com, anda memperoleh 90% dari harga makanan, upline anda memperoleh 5% dari harga makanan. Syarikat Foodper memperoleh 5% dari harga makanan. Contohnya, anda menjual makanan RM10, anda hanya mendapat wang tunai RM9 sahaja. Syarikat Foodper akan membantu anda mencari ramai pelanggan. Contohnya, anda mendapat 20 pelanggan setiap hari. RM10 makanan x 20 pelanggan = RM200 - RM100 kos makanan = keuntungan bersih RM100 x 7 hari = RM700 pendapatan seminggu.

3 Langkah-langkah untuk berkerja:
Untuk menjual makanan di www.foodper.com, sila ikuti langkah-langkah berikut:
1) Beli bekas makanan dan beg plastik di Tesco / Giant / NSK supermarket.

2) Masukkan makanan ke dalam bekas dan ambil gambar. Contoh gambar di bawah:


3) Ikuti langkah-langkah di bawah untuk memuat naik gambar makanan anda ke laman web www.foodper.com:


4) Isikan alamat makanan di atas peta google map. Pelanggan akan pergi ke alamat makanan ini untuk mendapatkan makanan.

5) Hantar kad pengenalan anda atau utiliti bill eletrik/air kepada kami di https://www.facebook.com/Foodper-381218166118242 (alamat Kad pengenalan atau utiliti bill mesti sama dengan alamat makanan).

Sekarang terdapat 1,000 orang sudah daftar akaun di laman web foodper.com, tetapi hanya terdapat 7 penjual makanan. Jadi hanya 0.7% ahli menjual makanan. Ini jauh dari syarikat Foodper mahu. Syarikat Foodper mahu 20% ahli menjual makanan, tetapi kini hanya 0.7% ahli menjual makanan, jadi sekarang syarikat Foodper mengubahsuai strategi iklan :

Anda mesti membuat kerja ke-3 (menjual makanan), atau anda mempunyai satu downline (member) menjual makanan, maka anda boleh membuat kerja pertama dan kerja ke-2.

Cadangan:
1) Jika anda tidak memasak makanan di rumah, anda boleh memikirkan apa makanan yang anda mahu masak untuk menjualnya. Contohnya : kuih, sup mee, bubur dan sebagainya.
2) Anda boleh tanya saudara atau kawan, tanya mereka nak jual makanan di rumah tak.

Kesimpulan:
Tujuan Foodper adalah untuk membolehkan semua orang hanya perlu berjalan kaki untuk mendapatkan makanan dari rumah yang dekat. Tidak lagi menggunakan kereta dan Motosikal. Kurangkan pencemaran udara dan melindungi bumi kita. Foodper memerlukan anda menjual makanan di rumah, atau membantu mencari penjual makanan. Setiap orang bertanggungjawab melakukan hal ini untuk melindungi bumi. Selain itu, sila fikir berapa banyak pendapatan pasif yang boleh anda peroleh jika 1000 ahli sekarang menjual makanan di rumah? Sebagai contoh, sekarang anda mempunyai 50 downline (member), maka 50 orang x rm200 jualan makanan x 5% komisyen x 30 hari = rm15,000 pendapatan pasif anda. Anda boleh mendapat wang dan melindungi bumi.

Soalan: Saya telah membuat kerja pertama dan kerja ke-2 separuh, apa yang saya perlu buat jika saya tidak dapat gaji saya?
Jawapan: Anda hanya perlu menyerahkan kerja pertama dan ke-2 kepada kami di https://www.facebook.com/Foodper-381218166118242 sebelum pukul 11.59pm malam hari ini 10 Mac 2019, kami akan bank in gaji anda ke akaun bank anda.
Kerja pertama mesti 10 iklan, lalu kami akan bank in RM30 kepada anda.
Kerja ke-2 mestilah 50 balasan, lalu kami akan bank in RM50 kepada anda.

Perhatian : Selepas hari ini 10 Mac 2019 pukul 11.59pm malam, anda perlu membuat kerja ke-3 atau anda perlu mempunyai satu downline (ahli) untuk membuat kerja ke-3, maka anda layak untuk membuat kerja pertama dan kerja ke-2.

Peraturan :
1) Penjual makanan mestilah makanan yang dimasak di rumah, bukan restoran, maka anda layak untuk membuat kerja pertama dan kerja ke-2.
2) Jika syarikat Foodper mendapati bahawa anda mengambil gambar makanan palsu untuk menipu syarikat, akaun anda akan ditutup secara kekal. Syarikat Foodper akan mengesahkan nombor telefon penjual makanan dan alamat rumah dan makanan untuk memastikan bahawa alamat, nombor telefon, dan makanan semuanya benar dan bukan palsu.

CART

You're currently offline